1BASIS : GOEDKOOP RIJLESSEN IN ALMERE EN OMGEVING

AUTORIJSCHOOL
VEILIG UW RIJBEWIJS!

Rijschool HUIZEN

BETAALBARE auto LESSEN VOLGEN IN HUIEN

Woont u in Huizen? Zo Ja, dan komt dat ontzettend goed uit. Mocht u ervoor kiezen om af te rijden in het examengebied EEMNES, dan kunt u al voorbereid zijn om in Huizen je examenroute af te leggen. Examen doen in Eemnes CBR centrum dan weten wij precies waar wij u op moeten voorberieden om het succesvol af te ronden. Aangezien wij zovaak de examen al hebben meegemaakt kunnen wij u alle tips en trucs leren waar een examinator op let.


PROEFLES BIJ RIJSCHOOL HUIZEN
Voordat je gaat beginnen met het volgen van je rijopleiding raden wij van Rijschool 1BASIS jouw aan om een proefles te nemen. Door het nemen van een proefles krijg je een beter beeld van de rijlessen en de rij-instructeur. Rijschool 1BASIS voert voornamelijk proeflessen uit om het voor jouw gemakkelijker te maken, zo kunnen wij doormiddel van een proefles je rijervaring testen en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het halen van jouw rijbewijs. Bovendien kun je na het nemen van een proefles bij Rijschool 1BASIS al snel beginnen met het vervolgen van jouw rijlessen, wij doen namelijk niet aan wachttijden.


SNEL UW RIJBEWIJS HALEN?
Het is ook mogelijk om bij Rijschool 1BASIS een spoedcursus te volgen! Je kunt dan binnen 10 dagen je rijbewijs halen, hierbij is het wel belangrijk dat je van te voren een proefles neemt, zodat we in kunnen schatten of dit wel haalbaar is. Doordat je les krijgt van een flexibele en professionele instructeur is alles dus bij Rijschool 1BASIS mogelijk. Rijschool 1BASIS rijdt vooral in Almere en omgeving, ook rijden we veel in Emmeloord en Eemnes. Tijdens de rijlessen zullen we ons ook veel bezig houden met het oefenen van de examenroutes en bijzondere verrichtingen die je op het praktijkexamen kunt verwachten.