1BASIS : GOEDKOOP RIJLESSEN IN ALMERE EN OMGEVING

GOEDKOPE RIJSCHOOL MET
VOORDELIGE LESPAKKETEN

MEER OVER RIJSCHOOL 1BASIS

uw rijbewijs = ons bewijs

Wij maken geen gebruik van dure bedrijfspanden en dure leaseauto's waar de bedragen erg mee oplopen. Ook heeft rijschool 1BASIS al veel in eigen bezit waardoor wij veel kosten kunnen drukken. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om hele schepe prijzen te hanteren, waardoor we onszelf dan ook kunnen onderscheiden met hoge kwaliteit voor een lage prijs!!

 

Rijschool 1BASIS is een autorijschool, die zich inzet voor een professionele individuele begeleiding. U krijgt altijd les van dezelfde rij-instructeur. Na afloop van iedere les worden uw vorderingen op uw leskaart ingevuld en u krijgt te horen waar we de volgende les aan gaan werken. Ons doel is om u een leuke en leerzame rijles te geven die de eerste basis vormt voor jouw uiteindelijke rijbewijs. Persoonlijke aandacht, humor en professionele begeleiding is de rode draad binnen uw rijopleiding!
Hierdoor gaat u met plezier lessen en uw rijbewijs halen!


UW RIJOPLEIDING BIJ RIJSCHOOL 1BASIS:
- Vaste instructeur
- Veilige en Rookvrije lesauto’s
- Gunstig geprijsde rijlespakketten. 
- Minder rijlessen nodig dankzij onze eigen, unieke lesmethode
- Rijbewijs halen in korte tijdsduur zonder extra kosten
- Betalen in termijnen wanneer het jou uitkomt
- Geen wachttijden, dus gelijk beginnen met rijlessen. 
- Geen extra kosten bij lessen in het weekenden en avonden.
- Wij verzorgen de lessen zo veel mogelijk op tijden en dagen die jou uitkomen; dus ook in het weekend 7 dagen per week!


WERKGEBIEDEN ZIJN: HEEL ZUIDHOLLAND, HEEL 'T GOOI & HEEL FLEVOLAND:

met onder andere: Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Rockanje, Lelystad, Emmeloord, Almere, Huizen, Blaricum, Muiderberg, Naarden, Laren, Eemnes, Bussum, Harderwijk.


EXAMENPLAATSEN ZIJN:

- ROTTERDAM
- BARENDRECHT
- SPIJKENISSE
- RIJSWIJK
- EEMNES (oud bussum)
- EMMELOORD
- HARDERWIJK
- EN OMGEVINGVOORDEEL BIJ RIJSCHOOL 1BASIS:
Wij denken met u mee! In deze tijd is het ook natuurlijk een kostenplaatje om een rijopleiding uit te kiezen en ook zelf te betalen. Wij geven daarom ook de mogelijkheid om leerlingen in termijnen te laten betalen zonder extra kosten! Per les betalen behoort ook tot een van onze mogelijkheden.VOLG ONS OP INSTAGRAM